Vores pakker

Mindcloud tilbyder pakkeløsninger. Hvert har sit fokusområde og ambitionen er, at gøre tingene letfordøjelige i vores videre samtale. Det væsentlige omdrejningspunkt er processen med dig som leder. Dog bør du tage stilling til, om vi skal starte med dig i din ledelse, kigge på en kortlægning af områder i din organisation eller kombinere dem alle i et og tilrettelægge den rette portion af forandringstiltag i din ledelse. Alt for at forsat sikre din succes i den organisation du er en del af.

Recharge
Hvilke psykologiske processer medvirker din succes, hvilken pris betales og hvad er du egentlig optaget af ? Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med, dels på konkurrence, indsats og kompetence. Forandringen starter hos dig som leder. For at være bedre klædt på, startes fokus på egne mønstre, adfærd og egen indre dommer. Det tager sin tid og det er ok. Supervisionen er med udgangspunkt i det psykodynamiske felt, hvor der arbejdes med både bevidste og ubevidste processer.
Klik for mere information
Ignite
Start din rejse med et overblik. Står du, eller den organisation du repræsenterer, overfor en ny situation der har en væsentlig betydning? Er der en mathed eller en træthed der har meldt sig? Hvilken type katalysator og opmærksomhed skal der til, for at starte den rette tænding i dig eller din organisation. Hvordan kan organisationen starte en modning og afklaring – en form for hverdagsimplementering af en ønsket forandringsproces.
Klik for mere information
Boost
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. De forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen. For at komme i mål med forandringen, i en gruppe eller i organisationen, er det også helt centralt at ramme den rette balance mellem fokus på forandringsprocessen og på den menneskelige transition, der altid følger med for dem, der skal gøre noget anderledes.
Klik for mere information
Mind.Lab
Recharge, Ignite & Boost er vores mindlab sammen. Det er her vi hopper ind i laboratoriet og finder den rette model, hvor vi kan starte vores samarbejde udfra. Rummet er tæt forsejlet i en gensidig fortrolighed og det der forlader rummet er altid aftalt med samtykke fra dig. Hvilke opmærksomheder skærpes, hvilke områder fokuseres på og hvor begynder forandringen.
Klik for mere information
Sensitivitetstræning
Mindcloud tilbyder, helt unikt og nyt, gruppetræning i forlængelse af en supervision af den enkelte leder.  Øvelsen er rettet mod ledergrupper og kan gennemføres som en temadag for ledere optil 8 personer. Resultatet giver stærke opmærksomheder for en ledergruppes evne til at samarbejde. Målet med sensitivitetstræning er, at stræbe efter en udvikling af menneskers evne til samspil. 
Kreativitet i ledelse og organisation
At åbne op for en verden i en tryg atmosfære, altså ved at skabe det rette rum for, at alle synes det er inviterende, anderledes og livsbekræftende, så sker der også noget med de kreative indslag. I denne åbne tilstand, forholder vi os ikke til driften med dens maskineri, vi udforsker nye muligheder ved at være cirkulært færdene i vores tilgang til en målsætning.
Back to Top