Ambitionen med pakkemodellen er, at gøre tingene letfordøjelige i vores videre samtale.
Mindcloud tilbyder 3 pakkeløsninger. Hver har sit fokusområde. Det væsentlige omdrejningspunkt i alle 3, er processen med dig som leder. 
Dog bør du tage stilling til, om vi skal starte med dig i din ledelse, kigge på en kortlægning af områder i din organisation eller kombinere dem alle i et og tilrettelægge den rette portion af forandringstiltag i din ledelse. Alt for at forsat sikre din succes i den organisation du er en del af.
Recharge | supervision
Hvilke psykologiske processer medvirker din succes, hvilken pris betales og hvad er du egentlig optaget af ? 
Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med, dels på konkurrence, indsats og kompetence. Forandringen starter hos dig som leder. For at være bedre klædt på, startes fokus på egne mønstre, adfærd og egen indre dommer. Det tager sin tid og det er ok. 
Supervisionen er med udgangspunkt i det psykodynamiske felt, hvor der arbejdes med både bevidste og ubevidste processer.
Ignite | start din rejse 
Står du, eller den organisation du repræsenterer, overfor en ny situation der har en væsentlig betydning? Er der en mathed eller en træthed der har meldt sig? 
Hvilken type katalysator og opmærksomhed skal der til, for at starte den rette tænding i dig eller din organisation. Hvordan kan organisationen starte en modning og afklaring – en form for hverdagsimplementering af en ønsket forandringsproces. 
Hvor kan vi gå igang. Metoden er afsøgning af adfærdsmønstre i din organisation. Mønstre i adfærd, kan både være fremmende og hæmmende for udvikling og forandring.
Spørgsmålet er, med hvilken viden kan du, med de rette greb, ændre en stilstand til bevægelse mod en succes?
Boost | ledersparring
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. De forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen. 
For at komme i mål med forandringen, i en gruppe eller i organisationen, er det også helt centralt at ramme den rette balance mellem fokus på forandringsprocessen og på den menneskelige transition, der altid følger med for dem, der skal gøre noget anderledes. 
I forlængelse af supervision, arbejdes her med at finde den rette nøgle i kommunikationen og tilgangen til en forandringsproces overfor medarbejderne. Fokus er interviews med udvalgte nøglemedarbejdere og gruppeobservationer sammen med supervision af dig som leder. 
Boost din organisation · Styrk dig selv overfor dine medarbejdere.
Mindlab

Recharge, Ignite & Boost er vores mindlab sammen. 
Det er her vi hopper ind i laboratoriet og finder den rette model, hvor vi kan starte vores samarbejde udfra. 
Rummet er tæt forsejlet i en gensidig fortrolighed og det der forlader rummet er altid aftalt med samtykke fra dig.
Hvilke opmærksomheder skærpes, hvilke områder fokuseres på og hvor begynder forandringen. 
​​​​​​Organisationspsykologi
Grundlæggende handler organisationspsykologi om at undersøge de bevidste og de ubevidste processer og dynamikker i organisationens hverdagsarbejde med at skabe resultater. 
Nogle af dem er hensigtsmæssige for at skabe resultater, mens andre ikke er det. Det betyder også at vi kigger på det hele menneske. Det menneske, der går på arbejde, har holdninger og følelser.
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. De forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen.
Inden for organisationspsykologien opererer man med to niveauer: det der foregår over overfladen og det der foregår under overfladen. Det er samspillet mellem det rationelle og det irrationelle. Med forandringer følger ofte en grad af angst, særligt for visse medarbejdere i en organisation. Bevægelsen fra det kendte til det ukendte, som forandringsprocesser beror på, kan medføre en form for tab for nogen, og det tab kan låse sig som modstand mod forandringer. 
Kontakt for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. 
Send venligst en besked via følgende formular 
og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Send besked
Mange tak!
Back to Top