Har du et event, hvor i mangler mig til at forstyrre jer lidt?
Forstyrelse til refleksion og derved indsigt til jeres event. Om det er chef/lederdag, en organisatorisk temadag eller en trivselsdag for medarbejdere, er det muligt at booke mig til forskellige foredrag med forskellige temaer. 
Tema i mine foredrag
· Psykologisk tryghed og dens betydning for modet til nye ideer.
· Rekruttering af unge - det stiller krav til ledelse og organisation.
· Digitaliseringsdagsorden - den kan skræmme mere end den kan hjælpe...
· Kommunal Ungeindsats - Sådan opbygger man en effektiv ungeindsats
· Samspillet i en ledergruppe og dens dynamik
· Kulturelle skygger - Hvorfor har kultur en så stor betydning?

· Se flere oplysninger - blot scrooll ned...
​​​​​​​· Psykologisk tryghed og dens betydning for modet til nye ideer
Fællesskabsfølelsen er en vigtig forudsætning, hvis den fælles indsats skal styrkes. For at komme i mål, handler om at kaste lys på individet og gruppen. Helt centralt, handlet det om at ramme den rette balance mellem fokus på opgaven og på det menneskelige ståsted.
Vi kaster lys på organisationspsykologi og dens betydning. Grundlæggende handler organisationspsykologi om at undersøge de bevidste og de ubevidste processer og dynamikker i organisationens hverdagsarbejde med at skabe resultater. Nogle af dem er hensigtsmæssige for at skabe resultater, mens andre ikke er det. Det betyder også at vi kigger på det hele menneske. Det menneske, der går på arbejde, har holdninger og følelser. 
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. De forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen. Det handler om psykologisk tryghed i et fællesskab, hvor der er en geografisk afstand.
Varighed: 1-4 timer. Fysisk. Indeholder både teori og praktiske øvelser. Alt efter varighed, øges andelen af øvelser, der dels giver refleksion og indsigt. Viden, indsigt fra min tid som leder og med en Master i organisationspsykologi.
· Rekruttering af unge - det stiller krav til ledelse og organisation
De unge bringer energi, passion og faglige kompetencer med sig ind på arbejdspladsen. De besidder en stor virkelyst, hvis man forstår at lede dem rigtigt. Men hvordan leder man de unge rigtigt? Den udfordring, mange ledere oplever ved den nye generation, er, at de er meget 'ledelsestunge'. Hvorfor kan det være og kan det klassiske ledelsesgreb ikke favner de unge?
Kampen om de unge medarbejdere er startet og bliver kun skærpet fremover. Den unge generation, som netop går ind på arbejdsmarkedet er formet anderledes.
”Generation Z” eller boosters som de kaldes har andre forventninger til en arbejdsplads end tidligere generationer. Det stiller andre krav til virksomhederne og derfor også lederne end for bare 5 år siden.
Hvilke transitioner bør en organisation gennemføre for at kunne rumme den nye generation? Og er der tale om en personlig omstilling for lederen? I så fald, kan man blive slået ud af det som leder og menneske, hvis man ikke ændre sit syn eller har man en oplevelse af magtesløshed?
Har 'like' mentaliteten fjernet fokus på dialogen om det mindre gode og det rå på en arbejdsplads? Er det godt med frustrerede unge med en smule angst, når de unge er på arbejde? Vi taler om, hvordan virksomheden kan massere sin virkelighed ind hos den unge, uden at kvæle lysten? Vi taler om modig ledelse, og om følelsernes indtog er blevet større idag?
Varighed: 1-1,5 time. Fysisk. Indeholder både teori og praktiske øvelser. Erfaringer fra min tid som leder af jobcenters rekrutteringsindsats, medvirkende til skabelse af en virksomhedsservice og generel viden om unge igennem min tid som leder af em kommunal ungeindsats.
· Digitaliseringsdagsorden - den kan skræmme mere end hjælpe...
Hvad kan det handle om?
Hvem kender ikke ”nu skal vi have et nyt IT fagsystem og der skal etableres en projektgruppe, der skal sikre en smidig implementering”I det øjeblik der er sat strøm til – tror vi alle at det bare spiller fra dag 1. 
Surprise, det gør det ikke. Vi har alle akkumuleret en erfaring der viser det modsatte, at det ikke virker første gang, om det er i organisationen, i samfundet eller måske også derhjemme.
Hvem ender med at være denne forandringsagent med dette store ansvar? F.eks. rummer IT-afdelingen driften af alle IT-systemer, der oftest kan tælles til mere en 100 slags software i eksempelvis offentlige organisationer. Det er meget for en afdeling, der oftest ikke har nok hænder til at løfte denne opgave. Derfor er digitaliseringsdagsordenen ikke et IT-afdelingsprojekt. Digitaliseringsprojekter handler ikke kun om teknologi, it-systemer eller projekter. Det er blot den tekniske del. Oftest er medarbejderne nøglen til at lykkes med digitaliseringsprojekter og derved skabe en forretningsmæssig værdi. 
Varighed: 1 time. Fysisk. Indeholder både teori og eksempler fra min tid som datanom, kommunal leder.
· Kommunal Ungeindsats - Sådan opbygger man en effektiv ungeindsats
Ledelse med hjertet, engagerede medarbejdere og passioneret med en drøm.
7,5 gode år som leder af Ungeindsats. Jeg blev ansat til at skabe rammerne, indsatserne og kulturen til en indsats som man politisk manglede i Glostrup tilbage i 2014. Som en tidligere centerchef nævnte, ”…vi valgte dig, da vi vil gerne investere i din drøm”. En drøm der også gik i opfyldelse og sikke nogle fede erfaringer og resultater vi har fået. Som Steve Jobs sagde til et af hans oplæg – ’Always stay hungry and stay folish’. Med dette mindset har vi igennem mange år skabt en kultur der har iværksat rigtig mange initiativer og tilgange i Glostrup Kommune, der har gavnet vores brugere – nemlig de unge, og inspireret vores gode interne samarbejdspartnere samt vakt stor nysgerrighed hos øvrige kommuner.

Sammen med de bedste medarbejdere, har vi skabt stærke resultater på ungesiden, dels på de klassiske Benchmark’s omkring beskæftigelse men sågar også på uddannelsesområdet, sociale progressioner i de unges helbredsmæssige situation og ikke mindst på hvordan vi skabte det rette hold af fagmennesker der skal ’fylde taburetten fagligt ud’ til at løfte denne, til tider, komplekse opgave. Vi har altid haft det fokus, at vores arbejde og vores relationer skal være en anelse ’folish’. Det er her de gode ideer og den kreative nerve hviler. Og vi har haft det sjovt – samtidig!

Min største opgave har altid været at finde gnisten hos den enkelte medarbejder, der både løfter de personlige ambitioner og det faglige på en arbejdsplads. Både til gavn for den individuelle rejse, gruppens dynamik og organisationens behov. Erkende at medarbejderne er den vigtigste ressource bliver aldrig tyndslidt. Det har unge i Glostrup også kunne mærke, både meningsfuldt og resultatmæssigt.
Et oplæg om ledelse med hjertet, ide og resultatsskabelse.
Varighed: 1 time. Fysisk. Indeholder både teori og eksempler fra min tid som leder af ungeindsats og min tid som direktør for et kreativt mediebureau.
· Samspillet i en ledergruppe og dens dynamik
Hvordan opbygges en sund og produktiv atmosfære i en travl og hektisk hverdag? Den ene leder stopper og en anden er blevet syg af for meget arbejdspres og belastning. Du sidder som direktør eller chef tilbage tænkende, hvordan kommer vi over denne byrde? Måske skulle tanken være, hvorfor er vi her ofte?
Erkendelse er 50% er rejsen. Vi taler om, det der kan være svært eller det som er godt, der ønskes, at blive fastholdt.  En dynamisk ledergruppe, der arbejder godt sammen, vil også afspejles hos medarbejdernes  oplevelse af tilfredshed og tryghed. 
Vi starter med at udforme den hovedopgave, der skal løses, der oftest er knyttet til en ønsket forandring. Hvad er supervision for ledere og hvorfor er det en smart ide, at implementere dette? Og sidst, vi alle bedriver dårlig ledelse, men hvad er dårlig ledelse og hvordan kommer vi det til livs? 
Varighed: 1-2 timer. Fysisk. Indeholder både teori og øvelser for en ledergruppe, alt efter varighed. Dette er en appetizer for din ledergruppe, der kan arbejde videre med indtryk, input og refleksioner videre til vores Sensitivitetstræning.
· Kulturelle skygger - Hvorfor har kultur en så stor betydning?
Hvorfor har kultur en så stor betydning og kan pausehygge blive bidsk?​​​​​​​
Jf. en undersøgelse fra Rockwool fonden, udgør andelen af unge med en anden etnisk baggrund, der tager sig en kompetencegivende uddannelse, altså en uddannelse over grundskole, steget betydeligt.
Der er også noget der kan mærkes på de danske arbejdspladser. Flere og flere brancher oplever veluddannede og bidragende medarbejdere. Nogle af de emner vi skal tale om i dag er, om der findes polariserede organisationer med høj andel af medarbejdere med anden etnisk herkomst?
Er der vaner, kulturer og sociale begivenheder der er ændret i den forbindelse? Og hvilke nye forståelseshorisonter stiller det den enkelte leder?
Lad os nævne nogle af de dogmer der findes, man som arbejdsplads måske/måske ikke taler om. Det kan handle om arbejdsmoral, køn, politisk orientering, udseende såsom piercing og tatoveringer, påklædning, pauser, religion, madvaner og sidst og ikke mindst hvordan man omtaler sig selv og evt. familie i sociale sammenhænge på arbejdspladsen. 
Særligt omkring de sociale begivenheder der finder sted, er det også værd at kigge på, den til tider, legende og pjattende tilgang til emnerne ved pausesammenhæng. Noget man selv synes er sjovt, kunne lande helt forkert hos en anden. 
Varighed: 1-1,5 timer. Fysisk. Indeholder både teori og refleksionsøvelser. Erfaringer og viden fra min tid som formand for integrationsråd, egne kulturelle skygger og som leder af kommunal forvaltning. Desuden vil der, efter relevans, være gæsteoplægsholdere, med egne historier og oplevelser.
Kontakt for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. 
Send venligst en besked via følgende formular 
og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Eller 
du kan gå ind og booke mig til et 30 min virtuelt møde ved at klikke her
Send besked
Mange tak!
Back to Top