Kommunal Ungeindsats - Sådan opbygger man en effektiv ungeindsats
Ledelse med hjertet, engagerede medarbejdere og passion for en drøm. 
Efter 7,5 gode år som leder af Ungeindsatsen blev jeg ansat til at skabe rammerne, indsatserne og kulturen til en indsats, som politisk manglede i Glostrup tilbage i 2014. Som en tidligere centerchef nævnte: "...vi valgte dig, da vi gerne ville investere i din drøm." En drøm, som også gik i opfyldelse, og sikke nogle fede erfaringer og resultater, vi har fået. Som Steve Jobs sagde til et af hans oplæg: "Always stay hungry and stay foolish." 
Med dette mindset har vi igennem mange år skabt en kultur, der har iværksat rigtig mange initiativer og tilgange i Glostrup Kommune, der har gavnet vores brugere – nemlig de unge – og inspireret vores gode interne samarbejdspartnere samt vakt stor nysgerrighed hos øvrige kommuner.
Sammen med de bedste medarbejdere har vi skabt stærke resultater på ungesiden, dels på de klassiske benchmarks omkring beskæftigelse, men sågar også på uddannelsesområdet, sociale progressioner i de unges helbredsmæssige situation og ikke mindst på, hvordan vi skabte det rette hold af fagfolk, der skulle "fylde taburetten fagligt ud" til at løfte denne, til tider, komplekse opgave. Vi har altid haft fokus på, at vores arbejde og vores relationer skal være en anelse "foolish". Det er her, de gode ideer og den kreative nerve hviler. Og vi har haft det sjovt – samtidig!
Min største opgave har altid været at finde gnisten hos den enkelte medarbejder, der både løfter de personlige ambitioner og det faglige på en arbejdsplads. Både til gavn for den individuelle rejse, gruppens dynamik og organisationens behov. At erkende, at medarbejderne er den vigtigste ressource, bliver aldrig tyndslidt. Det har unge i Glostrup også kunne mærke, både meningsfuldt og resultatmæssigt. 
Dette er et oplæg om ledelse med hjertet, ideer og resultatsskabelse.
Varighed: 1 time. Fysisk. Indeholder både teori og eksempler fra min tid som leder af ungeindsats og min tid som direktør for et kreativt mediebureau.
Kontakt
Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. 
Du kan også booke mig til et virtuelt møde på 30 minutter ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top