​​​​​​​Et lille konsulenthus med et ønske om at gøre verden til et bedre sted med bæredygtige løsninger og med fokus på det hele menneske.
Vores ideal
For at skabe en bæredygtig organisation, bør du som leder være klædt på imod din egen indre dommer. Hvilke psykologiske processer medvirker din succes, hvilken pris betales og hvad er du egentlig optaget af ? Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med, dels på konkurrence, indsats og kompetence. Dog starter forandringen hos lederen. Vil man ændre sine mønstre og sin adfærd, tager det tid. At sidde i en position, hvor arbejdet kommer med hjem, det kan ikke undgåes. At være bevidst om valg og deraf ens tid er væsentligt. 
En bæredygtige løsning starter med helhed og sammenhæng.​​​​​​​ ​​​​​​Derfor er det personlige lederskab en vigtig faktor.
Stil skarpt og stil til Mindcloud
Vores konsulentbistand i de forskellige interventioner skal selvfølgelig have en høj kvalitet. Derfor er det vigtigt, at kigge indad omkring vores praksis. Kritikken til den psykodynamiske coaching som et ‘bedre’ værktøj, hviler stærk på konsulentens evne til at kunne befinde sig i en neutral zone og kritisk egentilgang.
Som konsulent skal vi, som jeres samarbejdspartner, kunne rumme nye data såsom projektioner, parallelprocesser og evt. kollusion. Rumme, at indtræde i en scene, hvor der skal navigeres idet skrøbelige og vanskelige. Det stiller dog krav til, hvem der kan agere som psykodynamisk konsulent, da der i begrebet ‘neutral’ og ’frit flyvende opmærksomhed’ også ligger en klar balance i den sociale omgangskreds med ‘respondenten’.
Og, at organisationer ikke altid lige kan trække på konsulenter og at organisationen også skal lykkes i deres hovedopgave uden afhængighed til en konsulent. Dvs. at der ligger et timingsbegreb og afhængighedsbegreb som et rationalepunkt i samspillet.
I Mindcloud arbejdes der både individuelt og i grupper. 
Recharge og Sensitivitetstræning er netop en dybdetræning med det enkelte individ ind i gruppens dynamik. Men også et procesdesignprincip i, at støtte organisationer med en rettidig omhu i anvendelse af konsulentpraksis. Det handler om væredygtighed før bæredygtighed.
Læs mere om, hvorfor den psykodynamiske coaching disciplin går et spadestik dybere og hvad det også har af betydning for konsulenten.
Ayhan Gormez 
Stifter | Ledelsesrådgiver, supervisor og foredragsholder.
Erhvervserfaring
18 års kommunal erfaring 
13 års kommunal ledelseserfaring 
7 år med ledelse af en kommunal Ungeindsats
7 år med netværksledelsesmandat og 
5 år med ledelse af ledere
7 år som direktør for et meningsskabende mediebureau. 
Uddannelser
Master i Organisationspsykologi 
Diplom i Ledelse 
Datanom 
Laboratorietekniker
Coaching, Supervision & Konflikthåndtering
Det løse
16 års erfaring som motionsbokseinstruktør/træner. 
30 år med musikalsk kreativitet og kompositioner
​​​​​​​

"Jeg sidder med mange års kommunal ledelseserfaring og har en forståelse af tværgående kompleksiteter og krydspres i ens lederskab."

Back to Top