​​​​​​​Et mikro lille konsulenthus med et ønske om at gøre verden til et bedre sted med bæredygtige løsninger og med fokus på det hele menneske.
De hurtige sætninger:
For at skabe en bæredygtig organisation, bør du som leder være klædt på imod din egen indre dommer. Hvilke psykologiske processer medvirker din succes, hvilken pris betales og hvad er du egentlig optaget af ? Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med, dels på konkurrence, indsats og kompetence. Dog starter forandringen hos lederen. Vil man ændre sine mønstre og sin adfærd, tager det tid. 

Jeg sidder med mange års kommunal ledelseserfaring og har en forståelse af tværgående kompleksiteter og krydspres i ens lederskab. At sidde i en position, hvor arbejdet kommer med hjem, det kan ikke undgåes. At være bevidst om valg og deraf ens tid er væsentligt. 
En bæredygtige løsning starter med helhed og sammenhæng.​​​​​​​  
Ayhan Gormez 
organisationskonsulent
Erhvervserfaring
17 års kommunal erfaring 
12 års kommunal ledelseserfaring 
7 år med ledelse af en kommunal Ungeindsats
7 år med netværksledelsesmandat og 
4 år med ledelse af ledere
7 år som direktør for et reklamebureau 
Uddannelser
Master i Org.psykologi 
Diplom i Ledelse 
Datanom 
Laboratorietekniker
Coaching, Supervision
Det løse
16 års erfaring som motionsbokseinstruktør/træner 
30 år med musikalsk kreativitet og kompositioner
Jeg bringer nogle tankeskyer ’mindclouds’ ud på de sociale medier. Det er indledningsvis egne refleksioner og tanker. Noget kan være, at starte en dagsorden. Andet, dit bidrag til at gøre mig bedre. 
Du er velkommen med dine meninger og refleksioner :) 
Back to Top