​​​​​​​Et lille konsulenthus med et ønske om at gøre verden til et bedre sted med bæredygtige løsninger og med fokus på det hele menneske.
Vores ideal
For at skabe en bæredygtig organisation bør du som leder være klædt på til at håndtere din egen indre kritiker. 
Hvilke psykologiske processer medvirker til din succes, hvilken pris betales, og hvad er du egentlig optaget af? 
Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med i konkurrencen og opbygge kompetencer. 
Dog starter forandringen hos lederen. Vil man ændre sine mønstre og adfærd, tager det tid. At have arbejdet med hjemme kan ikke undgås. Det er væsentligt at være bevidst om sine valg og deraf ens tid. 
En bæredygtig løsning starter med helhed og sammenhæng. Derfor er personligt lederskab en vigtig faktor.
Mindcloud vil 'dårlig ledelse til livs'.​
Stil skarpt og stil krav til Mindcloud
Vores konsulentbistand i de forskellige interventioner skal selvfølgelig have en høj kvalitet. Derfor er det vigtigt at kigge indad omkring vores praksis. Kritikken af den psykodynamiske coaching som et 'bedre' værktøj hviler stærkt på konsulentens evne til at kunne befinde sig i en neutral zone og have en kritisk tilgang. 
Som konsulent skal vi, som jeres samarbejdspartner, kunne rumme nye data såsom projektioner, parallelprocesser og eventuel kollusion. Vi skal kunne træde ind i en scene, hvor der skal navigeres i det skrøbelige og vanskelige. 
Det stiller også krav til, hvem der kan agere som psykodynamisk konsulent, da begreberne 'neutral' og 'frit flyvende opmærksomhed' kræver en klar balance i den sociale omgangskreds med 'respondenten'. Det er vigtigt at bemærke, at organisationer ikke altid kan trække på konsulenter og at organisationen skal lykkes i deres hovedopgave uden at være afhængige af en konsulent. 
Derfor er timingsbegrebet og afhængighedsbegrebet også et rationelt punkt i samspillet. I Mindcloud arbejdes der både individuelt og i grupper. 
Recharge og Sensitivitetstræning er netop en dybdetræning med det enkelte individ ind i gruppens dynamik, men også et procesdesignprincip i at støtte organisationer med en rettidig omhu i anvendelsen af konsulentpraksis. Det handler om væredygtighed før bæredygtighed.
Læs mere om, hvorfor den psykodynamiske coaching disciplin går et spadestik dybere og hvad det også har af betydning for konsulenten.
Min katalysator. Hvad Mindcloud ønsker fokus på.
Vores tilbud og portefølje
Følgende skitse viser et overblik over vores pakketilbud og metodiske begreber. Klik på billedet og se hvad der er vores tilgang samt hvilke pakker vi tilbyder. 
Ayhan Gormez 
Stifter | Ledelsesrådgiver, supervisor og foredragsholder.
Erhvervserfaring
18 års kommunal erfaring 
13 års kommunal ledelseserfaring 
7 år med ledelse af en kommunal Ungeindsats
7 år med netværksledelsesmandat og 
5 år med ledelse af ledere
7 år som direktør for et meningsskabende mediebureau. 
Uddannelser
Master i Organisationspsykologi 
Diplom i Ledelse 
Datanom 
Laboratorietekniker
Coaching, Supervision & Konflikthåndtering
Det løse
16 års erfaring som motionsbokseinstruktør/træner. 
30 år med musikalsk kreativitet og kompositioner
​​​​​​​
"Jeg sidder med mange års erfaring som kommunal leder og har en forståelse for tværgående kompleksiteter og krydspres i ens lederskab."
Back to Top