Kaffe og Ledelse - sæson 2 bliver afsløret d. 9/12-22

Sæson 1 handlede om, at vi er i en brydningstid ift. ledelse. Det stikker vi dybere ned i, med individuelle oplevelser på ledelse, hvor vi undersøger magtbegrebet noget mere - direkte og indirekte.

Med magt, så taler vi også om kontrol - at have kontrol over egen skæbne, over andres, organisationen, missionen eller opgaven.

Hvad driver os i vores ledelse? Er der en universal kraft, der kalder på en forandring i tilværelsen og hvem skal være den starter brydningen?

Store spørgsmål jeg vil gøre mig umage med at undersøge.

Pt. er vi igang med optagelser og planlægning af optagedage med nye og ligeså spændende gæster som i sæson 1.
Kaffe og Ledelse - podcast om ledelse sæson 1
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet ”ledelse”?
En kop kaffe, en samtale og fokus på mennesket bag lederen. I podcasten ”Kaffe og ledelse” har jeg sat sig for at undersøge fænomenet ledelse og hvordan det påvirker den enkelte leder i dag. 
Hvert afsnit er emnebaseret, hvor vi sammen med en gæst, der er leder, undersøger forskellige betragtninger, erfaringer mv. over en kop kaffe. 
Emnet er blot en ramme, men det er mødet i mellem og samtalen, der er relevant.
Sæson 1 består af 20 afsnit. Hvert afsnit varer ca. 1 time.
Baggrund
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet ”ledelse”? Vi kender alle en – nogle kan være elsket for at give muligheder og andre kan være beslægtet med en forbitret vrede som man evt. føler sig krænket af. I begge tilfælde taler vi om følelser og nogengange det usagte. En kop kaffe, en samtale og fokus på mennesket bag lederen.
Baggrund for tanken bag podcasten 'Kaffe & Ledelse'. Det handler om at give igen med indsigt og indhold omkring ledelse. Særligt med baggrund i det personlige ledelsesrum.
Kontakt for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. 
Send venligst en besked via følgende formular 
og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Eller 
du kan gå ind og booke mig til et 30 min virtuelt møde ved at klikke her
Send besked
Mange tak!
Back to Top