Hvad prøver podcasten Kaffe og Ledelse at fortælle?

Podcasten har til formål at give inspiration, viden og nye perspektiver på ledelse. Hver episode har fokus på en bestemt ledelsesmæssig problemstilling eller emne, som bliver belyst og diskuteret i samtalen, der begge har stor erfaring inden for ledelsesområdet.

Podcasten prøver at fortælle, hvordan man kan arbejde med ledelse på en måde, der skaber værdi og mening for både lederen og medarbejderne. Jeg undersøger sammen med min gæst, hvordan man kan udvikle sin egen ledelsesstil og -teknikker, samt hvordan man kan løse konkrete udfordringer og problemer i en ledelsesposition.

Derudover tager podcasten også et kritisk blik på ledelse som fænomen og undersøger, hvordan ledelse påvirker samfundet og de organisationer, vi arbejder i.

Samlet set prøver podcasten "Kaffe og Ledelse" at give lytterne en bredere forståelse af ledelse og inspirere dem til at tage en mere reflekteret tilgang til deres egen ledelsespraksis.
Kaffe og Ledelse - sæson 2
Sæson 1 handlede om, at vi er i en brydningstid i forhold til ledelse. Vi dykker dybere ned i individuelle oplevelser med ledelse og undersøger magtbegrebet mere direkte og indirekte. Når vi taler om magt, taler vi også om kontrol - at have kontrol over egen skæbne, andres, organisationen, missionen eller opgaven. 
Hvad driver os i vores ledelse? Er der en universel kraft, der kalder på forandring i tilværelsen, og hvem skal starte brydningen? Noget, der vil præge sæson 2, er rammen, vi bedriver ledelse i. 
Vi vil undersøge store spørgsmål. Du kan lytte til sæson 2 på forskellige podcast-platforme ved at søge på 'Kaffe & ledelse' eller ved at bruge afspilleren nedenfor på denne side.
Kaffe og Ledelse - podcast om ledelse sæson 1-2
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet ”ledelse”?
En kop kaffe, en samtale, og fokus på mennesket bag lederen. 
I podcasten ”Kaffe og ledelse” har jeg sat mig for at undersøge fænomenet ledelse og hvordan det påvirker den enkelte leder i dag. Hvert afsnit er emnebaseret, hvor vi sammen med en gæst, der er leder, undersøger forskellige betragtninger, erfaringer mv. over en kop kaffe. 
Emnet er blot en ramme, men det er mødet imellem og samtalen, der er relevant. Sæson 1 består af de første 20 afsnit, og hvert afsnit varer ca. 50 minutter til 1 time."
Apple og Spotify finder du links under denne tekst.
Øvrige kanaler finder du her:
​​​​​​​Alternativt skriv 'Kaffe & Ledelse' i søgefeltet i dit fortrukne podcast program, så burde den dukke op.
Apple podcast
Spotify podcast
Baggrund for tanken bag podcasten 'Kaffe & Ledelse'. Det handler om at give igen med indsigt og indhold omkring ledelse. Særligt med baggrund i det personlige ledelsesrum.
Kronologisk fortælling om sæson 1
Se lige her. Et særligt website, hvor rejsen igennem sæson 1 bliver præsenteret med tanker, billeder og links direkte til hvert af de 20 afsnit. Her får du indsigt i tankerne bag valget af temaer og den samtale, der bliver holdt med de forskellige gæster.​​​​​​​
Indholdsfortegnelse til sitet (relevant ved 2. besøg. Blot klik på linket afsnitteksten for at komme direkte til det afsnit du slap fra:
Baggrund
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet "ledelse"? Vi kender alle en - nogle kan være elsket for at give muligheder, mens andre kan være præget af forbitret vrede, som man måske føler sig krænket af. I begge tilfælde taler vi om følelser og nogle gange det usagte. En kop kaffe, en samtale og fokus på mennesket bag lederen kan være afgørende faktorer i at forstå ledelse.
Tager du rustning på når du arbejder som leder?
At forsøge at navigere på bedste vis gennem et landskab med mange krav til ens personlige kompetencer gør, at personen bag rollen som leder er mere i spil. Det handler om personlig ledelse og ledelse med hjertet.
Læs om, hvorfor skrøbelighed kan være en styrke og ikke en svaghed.
Kontakt
Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Alternativt kan du booke en 30 minutters virtuel mødeaftale ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top