Seneste afsnit af podcasten 'kaffe & ledelse'.
Hvad prøver podcasten Kaffe og ledelse at fortælle?

Podcasten har til formål at give inspiration, viden og nye perspektiver på ledelse. Hver episode har fokus på en bestemt ledelsesmæssig problemstilling eller emne, som bliver belyst og diskuteret i samtalen, der begge har stor erfaring inden for ledelsesområdet.

Podcasten prøver at fortælle, hvordan man kan arbejde med ledelse på en måde, der skaber værdi og mening for både lederen og medarbejderne. Jeg undersøger sammen med min gæst, hvordan man kan udvikle sin egen ledelsesstil og -teknikker, samt hvordan man kan løse konkrete udfordringer og problemer i en ledelsesposition.

Derudover tager podcasten også et kritisk blik på ledelse som fænomen og undersøger, hvordan ledelse påvirker samfundet og de organisationer, vi arbejder i.

Samlet set prøver podcasten "Kaffe og Ledelse" at give lytterne en bredere forståelse af ledelse og inspirere dem til at tage en mere reflekteret tilgang til deres egen ledelsespraksis.
Kaffe og ledelse - sæson 1, 2 & 3
Sæson 1 handlede om, at vi er i en brydningstid i forhold til ledelse. Vi dykker dybere ned i individuelle oplevelser med ledelse og undersøger magtbegrebet mere direkte og indirekte. Når vi taler om magt, taler vi også om kontrol - at have kontrol over egen skæbne, andres, organisationen, missionen eller opgaven. 
Hvad driver os i vores ledelse? Er der en universel kraft, der kalder på forandring i tilværelsen, og hvem skal starte brydningen? Noget, der prægede sæson 2, er rammen, vi bedriver ledelse i. 
Sæson 3 handler om den udeblevne samtale. Et sprog. Et sprog der har fokus på hvad der mangler i samtalen. 
Vi vil undersøge store spørgsmål. Du kan lytte til sæson 1,2 & nye afsnit af sæson 3 på forskellige podcast-platforme ved at søge på 'Kaffe & ledelse' eller ved at bruge afspilleren nedenfor på denne side.
Kaffe og ledelse - podcast om ledelse sæson 3.
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet ”ledelse”?
Temaet er den udeblevne samtale i offentlige virksomheder. Mange mener, at det er det politiske lederskab, der halter. Andre mener, at embedsmændene er dem, der har magten. 
Et sprog. Et sprog, der har fokus på hvad der mangler – ja, faktisk hele tiden.
Det er som at kigge på forskellige begivenheder, men det, vi som oftest fremhæver, er de mindre gode tiltag, og ikke det, der faktisk virker. Det omfatter alt fra clickbait til politiske fremstillinger, der altid er i opposition til dem, der træffer et valg.
Præmissen for dette program er, at strukturen i den offentlige forvaltning ikke er holdbar, og den genererer ikke de ideelle rammer for den mærkbare forandring. Så spørgsmålet går ud på at være detektiv og dyrke dem, der faktisk forsøger i det offentlige. I dette podcastprogram er fokus på ledere og derfor dem, jeg har mit fokus på.
Men det virker til at være to sider. Dem, der stædigt holder fast, og alle dem, der opponerer, bliver dæmoniseret, jagtet og/eller kasseret.
Så hvem er det egentlig, der har nøglen til forandringen, og hvem har magten til at gennemføre den?
Og hvem er det, der ikke tillader forandringen?
Skal vi give skylden til økonomien og sige, at der ikke var penge nok? Er det ikke for simpelt? Ville spørgsmålet om evnen til at kunne forestille sig en ønsket fremtid ikke være mere interessant? Da emnet er mere subjektivt, ville det også bringe evnen og trygheden til at kunne bringe ideer på bordet, og dermed taler vi om en magt, der enten tillader eller afviser nye tiltag.
Apple og Spotify finder du links under denne tekst. Øvrige kanaler finder du her:​​​​​​​ Alternativt skriv 'Kaffe & Ledelse' i søgefeltet i dit fortrukne podcast program, så burde den dukke op.
Apple podcast
Spotify podcast
Kaffe og ledelse - special lounge udgivelser.
Hvad med, at det også kommer i et podcastformat med video?

Og udkommer i 3 udgaver med 3 temaer, der har kant.

Tre stærke profiler, der tidligere har gæstet 'Kaffe & Ledelse.'

Og har du også noget at sige...? Ja, inden optagelserne vil du have mulighed for at byde ind med spørgsmål til refleksion og tanker til forberedelserne.

Jeg kalder det - "Kaffe & Ledelse - Lounge version🔥
Sæson 2
Sæson 1 handlede om, at vi befinder os i en brydningstid, når det kommer til ledelse. 
Nu vil vi dykke dybere ned i individuelle oplevelser med ledelse og undersøge magtbegrebet mere direkte og indirekte. Når vi taler om magt, taler vi også om kontrol - at have kontrol over ens egen skæbne, over andres, organisationen, missionen eller opgaven. 
Hvad driver os i vores ledelse? Er der en universel kraft, der kalder på en forandring i vores tilværelse, og hvem skal starte brydningen?
Noget, der kommer til at præge sæson 2, er rammen, vi bedriver ledelse i. Der vil være store spørgsmål, som jeg vil gøre mig umage med at undersøge.
Jeg glæder mig og finder en rigtig stor energi i at være podcastvært og håber, at I også nyder mine "jeg stikker lige af til højre, der så jeg et egern-spørgsmål". 
Sæson 1
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet ”ledelse”?
En kop kaffe, en samtale, og fokus på mennesket bag lederen. 
I podcasten ”Kaffe og ledelse” har jeg sat mig for at undersøge fænomenet ledelse og hvordan det påvirker den enkelte leder i dag. Hvert afsnit er emnebaseret, hvor vi sammen med en gæst, der er leder, undersøger forskellige betragtninger, erfaringer mv. over en kop kaffe. 
Emnet er blot en ramme, men det er mødet imellem og samtalen, der er relevant. Sæson 1 består af de første 20 afsnit, og hvert afsnit varer ca. 50 minutter til 1 time."
Kronologisk fortælling om sæson 1
Se lige her. Et særligt website, hvor rejsen igennem sæson 1 bliver præsenteret med tanker, billeder og links direkte til hvert af de 20 afsnit. Her får du indsigt i tankerne bag valget af temaer og den samtale, der bliver holdt med de forskellige gæster.​​​​​​​
Indholdsfortegnelse til sitet (relevant ved 2. besøg. Blot klik på linket afsnitteksten for at komme direkte til det afsnit du slap fra:
Baggrund
Hvad er ledelse egentlig? Hvad gemmer sig bag fænomenet "ledelse"? Vi kender alle en - nogle kan være elsket for at give muligheder, mens andre kan være præget af forbitret vrede, som man måske føler sig krænket af. I begge tilfælde taler vi om følelser og nogle gange det usagte. En kop kaffe, en samtale og fokus på mennesket bag lederen kan være afgørende faktorer i at forstå ledelse.
Kontakt
Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Alternativt kan du booke en 30 minutters virtuel mødeaftale ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top