Samspillet i en ledergruppe og dens dynamik
Hvordan opbygger man en sund og produktiv atmosfære i en travl og hektisk hverdag?
Den ene leder er stoppet, og en anden er blevet syg af for meget arbejdspres og belastning. Som direktør eller chef sidder du tilbage og tænker, hvordan kommer vi over denne byrde? Måske skulle tanken være, hvorfor er vi her så ofte?
Erkendelse er 50% af rejsen. Vi taler om det, der kan være svært, eller det som er godt, og som ønskes fastholdt. En dynamisk ledergruppe, der arbejder godt sammen, vil også afspejles hos medarbejdernes oplevelse af tilfredshed og tryghed.
Vi starter med at udforme den hovedopgave, der skal løses, og som oftest er knyttet til en ønsket forandring. Hvad er supervision for ledere, og hvorfor er det en smart ide at implementere dette? Og til sidst, vi alle bedriver dårlig ledelse, men hvad er dårlig ledelse, og hvordan kommer vi det til livs?
Det handler om det personlige lederskab og de 3 T'er: Tid Til Tanker 💬
Varighed: 1-2 timer (afhængigt af varighed). Fysisk. Indeholder både teori og øvelser til en ledergruppe. Dette er en appetitvækker for din ledergruppe, som kan arbejde videre med indtryk, input og refleksioner, og følge op med vores Sensitivitetstræning.
Kontakt
Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. 
Du kan også booke mig til et virtuelt møde på 30 minutter ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top