Kreativitet i lederskabet - Mod og humor, hvor er det vigtigt for innovation?
Kreativitet i lederskabet - Mod og humor, hvor er det vigtigt for innovation?
At åbne op for en verden i en tryg atmosfære, altså ved at skabe det rette rum, hvor alle føler sig inviteret og hvor stemningen er anderledes og livsbekræftende, vil der ske noget med de kreative indslag. I denne åbne tilstand forholder vi os ikke til driften med dens maskineri, men udforsker i stedet nye muligheder ved at være cirkulære i vores tilgang til en målsætning. Gruppen vil derfor kunne komme med nye ideer til at løse komplekse problemstillinger, og man vil samtidig spare tid i driften efterfølgende.
Det kræver dedikation, den rigtige indstilling og en bestemt adfærd at være i det kreative rum. Det er ikke nemt, hvis man ikke er trænet i det. Med en stigende kompleksitet i opgaver og ledelse kræver det også andre kompetencer end bare et stramt styret møde med indslag fra alle. Hvis man ikke føler sig modig nok til at byde ind, kan det dog være bedst at tie stille i stedet for at komme med en skæv idé.
Dette foredrag åbner sindet for det kreative rum ved at præsentere teorier og metodiske værktøjer. Det er en færdighed, som alle mennesker besidder, men som de færreste anvender i arbejdsmæssige sammenhænge.
▶️ Lyt eventuelt til podcastafsnittet, hvor jeg diskuterer ledelse og kreativitet her
Varighed: 1-1,5 timer. Fysisk. Indeholder både teori og refleksionsøvelser. Erfaringer og viden fra min tid som direktør for et kreativt mediebureau og erfaringer omsat i en kommunal kontekst.
Kontakt
Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. 
Du kan også booke mig til et virtuelt møde på 30 minutter ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top