​​​​​​​Psykologisk tryghed og dens betydning for modet til nye ideer
Fællesskabsfølelsen er en vigtig forudsætning, hvis den fælles indsats skal styrkes. For at komme i mål handler det om at kaste lys på individet og gruppen. Helt centralt er fokus på at ramme den rette balance mellem opgaven og det menneskelige ståsted.
Vi kaster lys på organisationspsykologi og dens betydning. Grundlæggende handler organisationspsykologi om at undersøge de bevidste og ubevidste processer og dynamikker i organisationens hverdagsarbejde. Nogle af dem er hensigtsmæssige for at skabe resultater, mens andre ikke er det. Det betyder også, at vi kigger på det hele menneske - det menneske, der går på arbejde, har holdninger og følelser.
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. Disse forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen.
Det handler om psykologisk tryghed i et fællesskab.
▶️ En efterfølger af dette foredrag kan passende være om maskespil, roller og positioner - klik her!
Varighed: 1-4 timer. Fysisk. Indeholder både teori og praktiske øvelser. Alt efter varighed, øges andelen af øvelser, der dels giver refleksion og indsigt. Viden, indsigt fra min tid som leder og med en master i organisationspsykologi.
Kontakt
Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.
Du kan også booke mig til et virtuelt møde på 30 minutter ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top