Kære topchef i det offentlige, 
Mindcloud har styrket sig med faglighed, erfaring og forskning på ungeområdet. En af mange udfordringer, som offentlige arbejdspladser står overfor, er rekruttering af unge. Man kan godt føle sig magtesløs og uforstående over de unges manglende interesse for ledige stillinger.
Måske skal man se på tingene med andre øjne for at opdage nye muligheder. Erhvervslivet spiller stadig en afgørende rolle for fremtiden, især ledere. De, der går forrest, sætter kursen. Vi arbejder med ledelse og fokuserer især på den menneskelige del.
I dag er det naturligt og rimeligt at forvente, at organisationer opbygger en lærende kultur og udfører en solid risikoanalyse af de største og mest sandsynlige kriser, der kan ramme - og derefter belønner det at se og reagere på faresignaler i god tid frem for at lade som om alt er godt. "Går den, så går den" - ledelse er ganske enkelt uhensigtsmæssig, hvis man ønsker at opbygge tryghed og læring.
Du kan søge mere information på vores hjemmeside, som løbende bliver opgraderet og optimeret. Hensigten er, at kunne give dig den rette indsigt, så du synes, vi skal tale sammen.
God fornøjelse!
Ayhan Gormez | Ledelsesrådgiver
mobil: 533 82 533
​​​​​​​Rekruttering af unge - særligt på de socialfaglige områder
Det handler om image, brand og meningen i det arbejde, man udfører som offentlig institution. Det starter først med organisationens eget selvbillede og det udtryk, man ønsker at afspejle. Hvilke kerneværdier står man på, og hvad ønsker man at udtrykke i sin formidling til omverdenen? Hvem er de unge, og hvor er de? Det handler om viden på området baseret på forskning. Det handler om best practice, og det handler om organisatorisk parathed.
Forandringsparathed hos ledere
Ledere anno 2023 står over for flere komplekse opgaver - både faglige og personlige. Vi fokuserer på de personlige opgaver og styrker den enkeltes evne til at undgå at tage arbejdet med hjem, øge selvindsigt og styrke gejsten i deres ledelse.
Vi tilbyder ledelsessupervision baseret på den psykodynamiske tilgang. Vi kalder det "Recharge".
Grupper i mistrivsel
Fokus på den psykologisk trygge arbejdsplads. Mentaliseringsevne hos lederen og kortlægning af gruppens dynamik. Det handler om lederens evne til at skabe følgeskab blandt sine medarbejdere og et ejerskab omkring deres eksistensgrundlag. Hvad er det usagte i gruppen, og hvilke adfærdsmønstre hæmmer udviklingen?
Lad os kortlægge din gruppe eller organisation baseret på din oplevelse som leder. Der gemmer sig masser af uforløst potentiale, og det handler om at opdage det først. Vi kalder det "Ignite" og det kommer af, at vi afsøger for at finde en gnist, der er nøglen til forandring.
Inspiration: Lyt evt. til podcast afsnittet om ledelse og det usagte, hvor vi bl.a. taler om, hvordan et tænkende sind kan føle sammen med kommunaldirektør for Tårnby Kommune - Morten Winge - lyt her.
Konflikt: Sandheden øjeblik viser sig, når du tager ansvar for kontakten med den anden. Det indebærer, at du skal finde det rette tidspunkt og den rigtige situation først. Anledningen kan meget vis ikke opstå af sig selv.​​​​​​​ Læs mere om det i dette nyhedsbrev.
Ayhan Gormez 
Stifter | Organisationskonsulent
Erhvervserfaring
18 års kommunal erfaring 
13 års kommunal ledelseserfaring 
8 år med ledelse af en kommunal Ungeindsats
8 år med netværksledelsesmandat og 
5 år med ledelse af ledere
7 år som direktør for et meningsskabende mediebureau. 
Uddannelser
Master i Organisationspsykologi 
Diplom i Ledelse 
Datanom 
Laboratorietekniker
Coaching, Supervision & Konflikthåndtering
Det løse
16 års erfaring som motionsbokseinstruktør/træner. 
30 år med musikalsk kreativitet og kompositioner
Kontakt
Kontakt for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via følgende formular og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Du kan også gå ind og booke mig til et 30 min 
virtuelt møde ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top