Kære Direktør & Kommunalbestyrelsesmedlem, 
Mindcloud har styrket sig med faglighed, erfaring og forskning på ungeområdet. Et af mange udfordringer offentlige arbejdspladser står overfor er rekruttering af unge. Man kan godt stå magtesløs, og uforstående i de unges manglende interesse til ledige stillinger. 
Måske skal der et sæt andre briller til for at se nye muligheder. 
Erhvervslivet er stadig afgørende for fremtiden. Ledere især. For dem, der går forrest, er dem, der sætter kursen. Vi arbejder med ledelse og overvejende den menneskelige del. 
Det er i dag et naturligt og rimeligt krav til organisationer, at de oparbejder en lærende organisation og foretager en solid risikoanalyse af de største og mest sandsynlige kriser, der kan ramme – og derpå opbygger en kultur, hvor det belønnes at se og reagere på faresignaler i god tid frem for at lade som om, alt er godt. ”Går den, så går den”- ledelse er ganske enkelt uhensigtsmæssigt, hvis tryghed og læring skal opbygges.
Du kan søge mere information på denne side, der løbende bliver opgraderet og optimeret. Hensigten er, at kunne skabe den rette indsigt til, at du synes vi skal tale sammen...
God fornøjelse,
Ayhan Gormez | stifter
​​​​​​​Rekruttering af unge særligt på de socialfaglige områder
Det handler om image, brand og mening i det arbejde man udfører som offentlig institution. Det starter først med organisationens eget selvbillede og det udtryk man ønsker at afspejle. Hvilke kerneværdier står man på og hvad ønsker man at udtrykke i sin formidling til omverdenen. Hvem er de unge og hvor er de? Det handler om viden på området baseret på forskning. Det handler om best practice og det handler om organisatorisk parathed.  
​​​​​​​
Forandringsparathed hos ledere
Ledere anno 2022 står overfor flere komplekse opgaver – både faglige og personlige. Vi kigger på de personlige og styrker den enkeltes evne til at ikke tage arbejdet med hjem, selvindsigt og gejst i sin ledelse. Vi tilbyder ledelsessupervision baseret på den psykodynamiske tænkning. Vi kalder det Recharge.
Grupper i mistrivsel
Fokus på den psykologisk trygge arbejdsplads. Mentaliseringsevne hos lederen og kortlægning af gruppens dynamik. Det handler om lederens evne til at skabe følgeskab blandt sine medarbejdere og et ejerskab omkring deres eksistensgrundlag. Hvad er det usagte i gruppen og hvilke adfærdsmønstre hæmmer udviklingen?
Lad os kortlægge din gruppe eller organisation, baseret på din oplevelse som leder. Der gemmer sig masser af uforløst potentiale. Det handler om at se det først. Vi kalder det Ignite og kommer af at vi afsøger for at finde en gnist der er nøglen til forandring.
Inspiration: Lyt evt. til podcast afsnittet om ledelse og det usagte, hvor vi bl.a. taler om hvordan et tænkende sind kan føle, sammen med kommunaldirektør for Tårnby Kommune - Morten Winge - lyt her.
Konflikt: Sandheden øjeblik viser sig, når du tager ansvar for kontakten med den anden. Det indebærer at du skal finde det rette tidspunkt og den rigtige situation først. Anledningen kan meget vis ikke opstå af sig selv.​​​​​​​ Læs mere om det i dette nyhedsbrev.
Ayhan Gormez 
Stifter | Organisationskonsulent
Erhvervserfaring
18 års kommunal erfaring 
13 års kommunal ledelseserfaring 
8 år med ledelse af en kommunal Ungeindsats
8 år med netværksledelsesmandat og 
5 år med ledelse af ledere
7 år som direktør for et meningsskabende mediebureau. 
Uddannelser
Master i Organisationspsykologi 
Diplom i Ledelse 
Datanom 
Laboratorietekniker
Coaching, Supervision & Konflikthåndtering
Det løse
16 års erfaring som motionsbokseinstruktør/træner. 
30 år med musikalsk kreativitet og kompositioner
Kontakt
Kontakt for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. 
Send venligst en besked via følgende formular 
og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Eller 
du kan gå ind og booke mig til et 30 min 
virtuelt møde ved at klikke her
Send besked
Mange tak!
Back to Top