Hos Mindcloud tror jeg på, at virksomheder har en forpligtigelse til at gå forrest og skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor den rette dosis af økonomisk forståelse og en større samfundsmæssig bevidsthed er i balance. 
Jeg ønsker aktivt at bidrage til dette ved at gøre det bedst mulige for vores hverdag og på hele vores rejse som mennesker. 
Vi indgår i forskellige systemer, dels på vores arbejdsplads, dels i vores familieliv og som borgere i samfundet. Fælles for dem er, at vi indgår i grupper. Ved at sætte fokus på de bevidste og ubevidste mønstre giver det indblik i forståelsen af en forandringsproces og kan regulere dem, hvis det bliver nødvendigt. Hvordan kan organisationen starte en modning og afklaring - en form for hverdagsimplementering af en ønsket forandringsproces?
En løbende dosis af forandringer kunne være et bud.. 
Vækker det din interesse, så kontakt mig gerne helt uforpligtende til en kop kaffe ☕️. Skriv endelig en besked, hvis jeg kan løfte en organisatorisk opgave for dig/jer? 
Med venlig hilsen
Hvad gør dig unik som leder?

· Er det din faglige kunnen?
· Er det dine tværorganisatoriske kompetencer?
· Er du den bedste fikser med de fedeste ideer?
· Er du bedst, når det brænder på?
· Er du den bedste drifter?
Hvad tror andre om dig?
Det kunne være, at det slet ikke er de evner, du besidder, der er din stærke kompetence for andre. Måske er det din evne til at rumme, identificere og sætte grænser, dine empatiske træk eller noget helt andet, der kan noget med mennesker og faktisk ikke kun dine faglige og tillærte kundskaber, der gør dig unik.
Den person, man kan stole på, den man kan tale alt med, og den der kan flytte mentale bjerge for andre menneskers modgang i livet. Altså, alt det, som vi også er.
Hvis dette har fanget din opmærksomhed en anelse, så har denne rummelighed også en psykisk omkostning. Nogle kalder det belastning, andre træghed over tid. Et velkørende tandhjul trænger også til noget olie en gang i mellem.
For det handler om det personlige lederskab og en mental træning.

Lad os tale om muligheder for supervision. Vi kalder det "Recharge".
Kontakt
Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Alternativt kan du booke en 30 minutters virtuel mødeaftale ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top