Hos Mindcloud tror jeg på, at virksomheder har en forpligtigelse til at gå forrest og skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor den rette dosis, af økonomisk forståelse og en større samfundsmæssig bevidsthed, er i balance. 
Jeg ønsker aktivt at bidrage til dette ved, at gøre det bedst mulige for vores hverdag og på hele vores rejse som mennesker. Vi indgår i forskellige systemer som mennesker, dels på vores arbejdsplads, dels i vores familieliv og som borgere i samfundet. 
Fælles for dem er, at vi indgår i grupper. Ved at sætte spot på de bevidste og ubevidste mønstre, giver det indblik til forståelsen af en forandringsproces og regulere dem, hvis det bliver nødvendigt. Hvordan kan organisationen starte en modning og afklaring – en form for hverdagsimplementering af en ønsket forandringsproces? 
En løbende dosis af forandringer kunne være et bud.. 
Vækker det en interesse, kontakt helt uforpligtende til en kop kaffe. Skriv endelig en besked, hvis jeg kan løfte en organisatorisk opgave for dig/jer? 
Med venlig hilsen
Hvad gør dig unik som leder?

Er det din faglige kunnen?
Er det dine tværorganisatoriske kompetencer?
Er du den bedste fikser med de fedeste ideer?
Er du bedst, når det brænder på?
Er du den bedste drifter?

Eller...
Hvad tror andre om dig?

Det kunne være det slet ikke er de evner du besidder, der er din stærke kompetence for andre. Måske er det din evne, at rumme, identificere, grænsesætte, dine empatiske evner eller noget helt andet, der har med mennesket at gøre og ikke dine faglige og tillærte kundskaber.

Måske er det, der gør dig unik, dig. Den man kan stole på, den man tale alt med og den der kan flytte mentale bjerge for andre menneskers modgang i livet. Altså... alt det, som vi også er.

Hvis jeg med min tekst, har rykket din opmærksomhed en anelse, så har denne rummelighed også en psykisk omkostning. Nogle kalder det belastning andre træghed over tid. Et velkørende tandhjul trænger også til noget olie - en gang i mellem.

Lad os tale om muligheder for supervision. Vi kalder det Recharge.

Kontakt for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. 
Send venligst en besked via følgende formular 
og jeg kontakter dig hurtigst muligt.
Eller 
du kan gå ind og booke mig til et 30 min virtuelt møde ved at klikke her
Send besked
Mange tak!
Back to Top