​​​​​​​Måske skulle du også vide, at Mindcloud vil være bæredygtige. Det handler ikke kun om den grønne omstilling, men også en fremtid, hvor vores samfund udvikler sig mod mere indsigt om livet og hinanden.
Vi ønsker at skabe væredygtighed og derefter bæredygtighed!
Væredygtighed handler om alt det vi ikke kan måle i vores personlige relationer, samfund og kultur. Her ligger energien til mærkbar forandring henimod bæredygtige målelige initiativer. For at forandre verden til en grønnere dagsorden starter derfor først med en selv. Derfor er det ikke kun ilt til din ledelse, men også at have et fokus på klima og miljøbeskyttelse.
10% af vores overskud går til formål der fremmer bæredygtighed. Hjælp gerne med ideer til foreninger, organisationer og tiltag, hvor det afspejler sig.

Mindcloud ønsker at være medskabende til en bæredygtig forandring i verden. Hvis du vil hjælpe med at gøre vores verden renere, vil jeg give en gratis supervision mens vi er igang. 
Vi mødes enten i en skov eller strand. Det vil primært være på Sjælland. Der tilbydes begrænset pladser, hør endelig om du har mulighed. 
Det eneste du skal tage med er dit gode humør. Grabbere, handsker og poser er bare ready-in-action.
Vil du vide mere... skriv til os.
Back to Top