Måske bør du også vide, at Mindcloud stræber efter at være bæredygtig. Det handler ikke blot om den grønne omstilling, men også om at udvikle vores samfund i en retning, hvor vi opnår mere indsigt i livet og hinanden.
Vi ønsker at skabe væredygtighed og derefter bæredygtighed!
Væredygtighed handler om alt det, som vi ikke kan måle, såsom vores personlige relationer, samfund og kultur. Her ligger energien til mærkbar forandring, som fører til bæredygtige og målbare initiativer. For at ændre verden og fremme en grønnere dagsorden, må vi først begynde med os selv. Derfor fokuserer vi ikke kun på vores ledelse, men også på klima- og miljøbeskyttelse.
10% af vores overskud doneres til formål, som fremmer bæredygtighed. Vi er åbne for ideer til foreninger, organisationer og tiltag, som afspejler denne mission.​​​​​​​
​​​​​​​Mindcloud ønsker at være med til at skabe en bæredygtig forandring i verden. Hvis du vil hjælpe med at gøre vores verden renere, tilbyder vi en gratis supervision undervejs.
Vi mødes enten i en skov eller på en strand, primært på Sjælland. Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så kontakt os gerne for at høre om mulighederne. 
Det eneste, du skal medbringe, er dit gode humør. Grabbers, handsker og poser vil være klar til brug.
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at skrive til os.
Back to Top