Finaleshow - sæson 3 - Kaffe & Ledelse💥
Bliv en del af en aften dedikeret til innovation, inklusion, og nytænkning i virksomheder på Bremen Teater den 29. april fra kl. 18.30 til 21.30. Oplev en inspirerende samling af tanker, idéer, og samtaler, der stræber efter at forme fremtiden for, hvordan virksomheder - både offentlige og private - opererer.    
Denne særlige aften vil blive ledet af den passionerede podcastvært Ayhan Gormez, der til dagligt er ledelsesrådgiver for Mindcloud, kendt for at udforske dybdegående emner inden for kommunikation, ledelse, og offentlig forvaltning. Med en omhyggeligt udvalgt gruppe af tidligere podcastgæster og eksperter inden for feltet, lover vi en aften fuld af indsigt og inspiration.     
Vi fejrer den gode ledelse til sæsonfinalen af vores podcast. Vores mål er at inspirere til eftertanke og handling, der kan omdanne betragtninger til reelle forbedringer ved at rekruttere og værdsætte et mangfoldigt spektrum af krøllede hjerner og unikke profiler. Dette vil ikke kun berige med en bredere vifte af perspektiver og løsninger, men også sætte os på sporet mod en mere inklusiv og innovativ fremtid.    
Gennem aftenen vil vi dykke ned i kritiske tendenser og udfordringer, der præger både den offentlige og private sektor, herunder den overdrevne fokusering på mangler frem for succeser, og den markante polarisering mellem forældede metoder og presset for nytænkning.  
✅ Artiklen om temaet i Ugebladet Mandag Morgen. Kommunerne skal gå fra tradition til transformation - Link
Til sæsonfinalen vil du kunne opleve følgende prominente gæster:     
Steen Hildebrandt · Casper Kirketerp-Møller · Nanna Bernth · Dennis Nørmark · Kurt Klaudi Klausen · Stefan Andersen · Rikke Würtz · Sara Vergo · Julie Pi · Annemarie Zacho-Broe · Jonatan Schloss · Anders Stahlschmidt · Egedal Musik & Kulturskole · Susanne Ekman · Camilla Newcomb Burgees · Mikkel Benn · Charlotte Larsen · Karen Frost · Lars Lund · Ian Wisler-Poulsen · Lise Dahl Arvedsen · Morten Ballisager · Laura Klitgaard · Zara Gormez · Esra Gormez · Ayhan Gormez. 
Vi sætter gang i 4 debatter, der dækker alt fra den ledige stilling, processen vi rekrutterer på, hvordan vi onboarder, og sidst men ikke mindst, hvad fremtiden stiller af krav til vækst og mennesker i organisationer samt til ledelse.     
Forbered dig på en aften, hvor du vil blive udfordret, oplyst og inspireret. Med masser af spændende elementer bliver aftenen en fuldendt oplevelse, der runder hele sæson 3 af og vil efterlade dig beriget og motiveret til at bidrage til en mere inklusiv og innovativ fremtid.  Glæd dig til en aften, der ikke kun fejrer, hvad dette korpus og podcasten kan opnå, men også hvad vi alle kan gøre for at skabe ægte forandring.     Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften af inspiration og empowerment.    
Billetprisen afspejler udgifterne til arrangementet og hvis der genereres et overskud, vil det gå til et godt formål. 
Følg eventet på nederste link eller via Mindcloud♻️ på LinkedIn, hvor du løbende vil få informationer om program mv. Billetsalg går alene til at dække udgifter, overskud gives til et godt formål.

Link til event: Linkedin Facebook
Billetter: 250kr pr. person.
Apple podcast
Spotify podcast
Kaffe og ledelse - special lounge udgivelser.
Hvad med, at det også kommer i et podcastformat med video?

Og er udkommet i 3 udgaver med 3 temaer, der har kant. Tre stærke profiler, der tidligere har gæstet 'Kaffe & Ledelse.'

Kontakt
Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan aftale nærmere. Send venligst en besked via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Alternativt kan du booke en 30 minutters virtuel mødeaftale ved at klikke her.
Send besked
Mange tak!
Back to Top