Ignite - start din rejse med et overblik

Har jeres organisation brug for en kortlægning? 5 områder, der kan vække din nysgerrighed

Ignite | start din rejse 
Står du, eller den organisation du repræsenterer, overfor en ny situation der har en væsentlig betydning? 
Er der en mathed eller en træthed der har meldt sig? 
Hvilken type katalysator og opmærksomhed skal der til, for at starte den rette tænding i dig eller din organisation. Hvordan kan organisationen starte en modning og afklaring – en form for hverdagsimplementering af en ønsket forandringsproces. 
Hvor kan vi gå igang. Metoden er afsøgning af adfærdsmønstre i din organisation. Mønstre i adfærd, kan både være fremmende og hæmmende for udvikling og forandring.
Spørgsmålet er, med hvilken viden kan du, med de rette greb, ændre en stilstand til bevægelse mod en succes?
Nogengange skal man besøge fortiden, for at kunne forstå nutiden og komme med gode bud på fremtiden.Hvornår blev HR opfundet og hvem bestemte at vi skulle arbejde 37 timer, med 30 min frokost og 15 min kaffepause? 
Konflikt: Sandheden øjeblik viser sig, når du tager ansvar for kontakten med den anden. Det indebærer at du skal finde det rette tidspunkt og den rigtige situation først. Anledningen kan meget vis ikke opstå af sig selv.​​​​​​​ Læs mere om det i dette nyhedsbrev.

Se de øvrige pakker?

Recharge
Hvilke psykologiske processer medvirker din succes, hvilken pris betales og hvad er du egentlig optaget af ? Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med, dels på konkurrence, indsats og kompetence. Forandringen starter hos dig som leder. For at være bedre klædt på, startes fokus på egne mønstre, adfærd og egen indre dommer. Det tager sin tid og det er ok. Supervisionen er med udgangspunkt i det psykodynamiske felt, hvor der arbejdes med både bevidste og ubevidste processer.
Boost
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. De forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen. For at komme i mål med forandringen, i en gruppe eller i organisationen, er det også helt centralt at ramme den rette balance mellem fokus på forandringsprocessen og på den menneskelige transition, der altid følger med for dem, der skal gøre noget anderledes.
Mind.Lab
Recharge, Ignite & Boost er vores mindlab sammen. Det er her vi hopper ind i laboratoriet og finder den rette model, hvor vi kan starte vores samarbejde udfra. Rummet er tæt forsejlet i en gensidig fortrolighed og det der forlader rummet er altid aftalt med samtykke fra dig. Hvilke opmærksomheder skærpes, hvilke områder fokuseres på og hvor begynder forandringen.
Sensitivitetstræning
Mindcloud tilbyder, helt unikt og nyt, gruppetræning i forlængelse af en supervision af den enkelte leder.  Øvelsen er rettet mod ledergrupper og kan gennemføres som en temadag for ledere optil 8 personer. Resultatet giver stærke opmærksomheder for en ledergruppes evne til at samarbejde. Målet med sensitivitetstræning er, at stræbe efter en udvikling af menneskers evne til samspil. 
Back to Top