Boost - Styrk jeres organisation

Fokus er interviews med udvalgte nøglemedarbejdere og gruppeobservationer sammen med supervision af dig som leder.

Boost | ledersparring
Vi har hver især et indre liv og nogle forestillinger om os selv og andre. De forestillinger betyder meget for, hvordan vi oplever og indgår i gruppedynamikker på arbejdspladsen. 
For at komme i mål med forandringen, i en gruppe eller i organisationen, er det også helt centralt at ramme den rette balance mellem fokus på forandringsprocessen og på den menneskelige transition, der altid følger med for dem, der skal gøre noget anderledes. 
I forlængelse af supervision, arbejdes her med at finde den rette nøgle i kommunikationen og tilgangen til en forandringsproces overfor medarbejderne. Fokus er interviews med udvalgte nøglemedarbejdere og gruppeobservationer sammen med supervision af dig som leder. 
Boost din organisation · Styrk dig selv overfor dine medarbejdere.
Læring og læreprocesser – hvad sker egentlig mens vi overfører viden til hinanden? Læreprocessen, der sker mellem den der har viden og den der skal modtage viden, via undervisning og læring, har også elementer af psykodynamiske processer.​​​​​​​

Se de øvrige pakker?

Mind.Lab
Recharge, Ignite & Boost er vores mindlab sammen. Det er her vi hopper ind i laboratoriet og finder den rette model, hvor vi kan starte vores samarbejde udfra. Rummet er tæt forsejlet i en gensidig fortrolighed og det der forlader rummet er altid aftalt med samtykke fra dig. Hvilke opmærksomheder skærpes, hvilke områder fokuseres på og hvor begynder forandringen.
Ignite
Start din rejse med et overblik. Står du, eller den organisation du repræsenterer, overfor en ny situation der har en væsentlig betydning? Er der en mathed eller en træthed der har meldt sig? Hvilken type katalysator og opmærksomhed skal der til, for at starte den rette tænding i dig eller din organisation. Hvordan kan organisationen starte en modning og afklaring – en form for hverdagsimplementering af en ønsket forandringsproces.
Recharge
Hvilke psykologiske processer medvirker din succes, hvilken pris betales og hvad er du egentlig optaget af ? Forandringsprocesser i virksomheder er essentielle for at kunne følge med, dels på konkurrence, indsats og kompetence. Forandringen starter hos dig som leder. For at være bedre klædt på, startes fokus på egne mønstre, adfærd og egen indre dommer. Det tager sin tid og det er ok. Supervisionen er med udgangspunkt i det psykodynamiske felt, hvor der arbejdes med både bevidste og ubevidste processer.
Sensitivitetstræning
Mindcloud tilbyder, helt unikt og nyt, gruppetræning i forlængelse af en supervision af den enkelte leder.  Øvelsen er rettet mod ledergrupper og kan gennemføres som en temadag for ledere optil 8 personer. Resultatet giver stærke opmærksomheder for en ledergruppes evne til at samarbejde. Målet med sensitivitetstræning er, at stræbe efter en udvikling af menneskers evne til samspil. 
Back to Top