Skønne områder i idylliske Stevns
Hvor skal vi være når det ikke er på din arbejdsplads?
Vi holder til på Stevns, et idyllisk område med masser af natur, som er velegnet til udendørs aktiviteter, når vejret tillader det. 
Alternativt kan vi sidde indenfor, da huset har flere rum, hvor vi kan afholde supervisionen. 
Det er vigtigt for mig, at rammerne er trygge og at kaffen er varm. Stevns ligger syd for Køge, og køreturen kan også give en mental omstilling før din supervision.
Bæredygtighed
Måske vil du også gerne vide, at Mindcloud har en ambition om at være bæredygtig. Det handler ikke kun om den grønne omstilling, men også om at skabe en fremtid, hvor vores samfund udvikler sig mod mere indsigt om livet og hinanden. 
Vi ønsker at skabe "væredygtighed" og derefter "bæredygtighed"! "Væredygtighed" handler om alt det, vi ikke kan måle i vores personlige relationer, samfund og kultur. Her ligger energien til en mærkbar forandring henimod bæredygtige og målelige initiativer. For at ændre verden og gå i en grønnere retning, skal det først starte med en selv. Derfor er det ikke kun op til din ledelse at tage ansvar, men også at have fokus på klima og miljøbeskyttelse. 
Vi donerer 10% af vores overskud til formål, der fremmer bæredygtighed. Hvis du har ideer til foreninger, organisationer eller andre tiltag, som afspejler vores ambitioner, er du velkommen til at dele dem med os.​​​​​​​
Back to Top